O le a le tekonolosi fa'ameamea o lo'o i ai i le falegaosimea?

Falegaosimeaose pisinisi gaosigafaia o flanges. Flangeo vaega ia e feso'ota'i i le va o paipa, o lo'o fa'aaogaina mo le feso'ota'iga i le va o pito paipa.E aoga foi mo le flange i luga o le ulu ma fafo o meafaigaluega mo le sootaga i le va o masini e lua.Le gaosiga tekinolosi ofalegaosimeae masani ona vaevaeina i forging, lafo, tipi ma taʻavale.

Fa'atekonolosi faiga of falegaosimea

Fa'agasologa o faigae masani lava e aofia ai taualumaga nei, o lona uiga, filifili le tulaga maualuga billing blanking, faamafanafanaina, faia, ina ua uma forging cooling.O faiga fa'ama'i e aofia ai le fa'amama fua, fa'amate ma le fa'atama.Gaosiga, e tusa ai ma le tele o le lelei forging, o le numera o le gaosiga batch filifili auala forging eseese.

https://www.shdhforging.com/wind-power-flage.html

tekinolosi fau of falegaosimea

O le lelei o castings e mafai ona gaosia i se foliga sili atu ona faigata i se tau maualalo.Tu'u ese mai le flange, avanoa avanoa ma le tele e saʻo, faʻagaioiga laʻititi, tau maualalo, ae o loʻo i ai ni faʻaletonu (pores. Crack. Inclusion);Le lelei le faʻavasegaina o le fausaga o totonu o le tuʻuina atu (e sili atu le leaga i le tulaga o le tipiina o vaega);

Falegaosimeatekinolosi tipi

O le tisiketi o loʻo i totonu ma fafo le lautele ma le mafiafia o le flange e tipi saʻo i luga o le ipu ogatotonu, ona faʻaogaina lea o le pu ma le vai.O flanges e gaosia i lenei auala e taʻua o flanges tipi o lona lautele e faʻatapulaʻa i le lautele o le ipu ogatotonu.

Falegaosimeafaiga ta'avale

O le faagasologa o le tipiina o slivers ma le ipu ogatotonu ona taʻavale ai lea i totonu o se liʻo e taʻua o le coiling, lea e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o nisi.flanges tetele.A maeʻa le faʻapipiʻiina manuia, e faʻapipiʻiina, ona faʻamafola lea, ona faʻaogaina lea i le vai ma pu faʻamau.


Taimi meli: Mati-16-2021

  • Muamua:
  • Sosoo ai: