O le 2023 Annual Summary Conference ma le 2024 New Year Planning Conference of Donghuang Forging ua fa'ataunu'uina ma le manuia!

I Ianuari 16, 2024, Shanxi Donghuang Wind Power Flange Manufacturing Co., Ltd. faia se aotelega o galuega 2023 ma 2024 fonotaga fuafuaga galuega i le potu fono o le falegaosimea Shanxi.

O le fonotaga na aoteleina manuia ma ausia o le tausaga talu ai, ma sa tulimatai atu foi i faʻamoemoega mo faʻafouga i le lumanaʻi!

DHDZ-Donghuang fa'atauga1

1Aotelega lauga mai matagaluega eseese

O le a amata vave le fonotaga o le aotelega i le itula e 2:00 i le afiafi, faatasi ai ma i latou e auai e aofia ai taitai o le kamupani o Mr. Guo, Mr. Li, Mr. Yang, ma tagata faigaluega uma o le kamupani.

O le laasaga muamua o le otootoina o galuega a matagaluega taitasi.O sui o matagaluega taitasi sa tuuina atu a latou galuega ua ausia i le tausaga ua mavae i le PPT, ma faasoa mai ai o latou aafiaga ma lesona na aoaoina ai, faapea ai ma se fuafuaga mo le tausaga fou.

DHDZ-Donghuang fa'ailoga2

DHDZ-Donghuang fa'atauga3

DHDZ-Donghuang fa'atauga4

DHDZ-Donghuang fa'amamafa5

DHDZ-Donghuang fa'ailoga6

DHDZ-Donghuang fa'amamafa7

DHDZ-Donghuang fa'amamafa8

O nei otootoga e le gata o loʻo faʻaalia mai ai ia i matou taumafaiga ma taunuʻuga a matagaluega taʻitasi, ae faʻaalia foi ia i matou le atinaʻeina atoa o le kamupani.

2,Fa'alauiloa fuafuaga tau maketi a Donghuang 2024

Ina ua maeʻa matagaluega taʻitasi a latou lipoti o galuega, na tuʻuina atu e le Pule Sili o Guo se fuafuaga fou mo le maketi a Donghuang mo le 2024.

DHDZ-Donghuang fa'amamafa9

Fai mai Mr. Guo o le toe tepa i tua i le tausaga ua mavae, ua tele mea ua tatou oo i ai.I lenei tausaga, ua tatou oo i le anoanoai o luitau ma avanoa.O lea la, ua tatou tutu i se amataga fou, toe tepa i tua i galuega o le tausaga ua mavae, ina ia aoao mai ai ma faataatia se faavae mautu mo galuega i le lumanai.

I le 2023, e le gata na matou ausia ni taunuuga sili ona lelei, ae o le mea e sili ona taua, na matou faʻaleleia atili le felagolagomaʻi ma le taua o la matou 'au, o se faʻamaoniga malosi lea mo i matou e maua ai se avanoa faʻatauvaʻa tumau.I le feagai ai ma atinaʻe i le lumanaʻi, ou te faʻamoemoe o le a faʻaauau pea e tagata uma a latou faʻamoemoega muamua ma agai i luma!

Matou te matua ofo ma fiafia i taunuʻuga o le 2023, ma ua tumu i le faʻamoemoe ma le mautinoa i le vaʻaiga mo le 2024.

Mulimuli ane, na faaalia e Mr. Guo le agaga faafetai mo le galue malosi ma le sao o tagata uma, ma sa ia faaalia foi le maualuga o faamoemoega mo paaga a le Emeperoa i Sasae.O le lima lima, ua tatou ulufale atu i le tausaga fou.Talosia ia taumafai pea Donghuang ma ausia taunuuga sili atu i le 2024!


Taimi meli: Ian-18-2024

  • Muamua:
  • Sosoo ai: