E fa'afefea ona ausia e le itumalo la'ititi o Shanxi le tulaga muamua i le lalolagi i pisinisi fai u'amea?

I le faaiuga o le 2022, o se ata tifaga e taua o le "County Party Committee Courtyard" na tosina atu i ai tagata, o se galuega taua na tuuina atu i le 20th National Congress of the Communist Party of China. O lenei ata TV o loʻo faʻamatalaina ai le tala o le faʻaaliga a Hu Ge o le Failautusi o le Komiti a le Itumalo o Guangming ma ana paaga o loʻo faʻatasia tagata e fausia Guangming County.

DHDZ-flange-faiga-1

O le tele o tagata matamata e fia iloa, o le a le faʻataʻitaʻiga o Guangming County i le tala faatino? O le tali o le Itumalo o Dingxiang, Shanxi. O le pou o le Guangming County i le tala faatino o le gaosiga o flange, ma le Itumalo o Dingxiang i le Itumalo o Shanxi ua lauiloa o le "nuu o flanges i Saina". Na faapefea ona ausia e lenei itumalo laitiiti e na o le 200000 le faitau aofaʻi o le lalolagi?

O se flange, e maua mai i le faʻaliliuina o le flange, e lauiloa foi o le flange, o se mea taua e faʻaaogaina mo le faʻaogaina o paipa ma fesoʻotaʻiga i paipa, vaʻa mamafa, meafaigaluega atoatoa, ma isi fanua. E faʻaaogaina lautele i le gaosiga o le eletise, fau vaa, fale kemisi, ma isi fanua. E ui lava e na o se vaega, e taua tele mo le saogalemu o le faʻaogaina o le faiga atoa ma o se vaega taua tele i le lalolagi faʻapisinisi.

O le Itumalo o Dingxiang, o Shanxi o le pito sili ona tele o le gaosiga o le flange i Asia ma le pito sili ona tele i le lalolagi e auina atu i fafo. O fa'apa'u u'amea fa'ama'i na gaosia i'i e sili atu i le 30% o sea maketi a le atunu'u, a'o fa'au'u malosi o le matagi e sili atu i le 60% o sea maketi a le atunu'u. Le aofa'i fa'aulufale i tausaga ta'itasi o fa'au'u u'ameae tusa ma le 70% o le aofaʻi o le atunuʻu, ma o loʻo auina atu i fafo i le silia ma le 40 atunuu ma itulagi i totonu o le atunuʻu ma faavaomalo. O le alamanuia flange ua faʻaosoina le vave atinaʻeina o pisinisi lagolago i luga ma lalo i le Itumalo o Dingxiang, faʻatasi ai ma le 11400 faʻalapotopotoga maketi o loʻo galulue i pisinisi faʻapitoa e pei o le gaosiga, fefaʻatauaʻiga, faʻatau, ma felauaiga.

O fa'amaumauga o lo'o fa'aalia mai le 1990 i le 2000, toeitiiti atoa le 70% o tupe maua a le Itumalo o Dingxiang na maua mai i le alamanuia fa'agasologa o le flange. E oo lava i aso nei, o le aufaipisinisi faʻapipiʻi e fesoasoani i le 70% o tupe maua lafoga ma le GDP i le tamaoaiga o le Itumalo o Dingxiang, faʻapea foʻi ma le 90% o mea faʻatekonolosi ma avanoa faigaluega. E mafai ona fai atu e tasi le alamanuia e mafai ona suia se taulaga itumalo.

O le Itumalo o Dingxiang o loʻo i le itu i matu o le ogatotonu o le Itumalo o Shanxi. E ui lava o se itumalo mauoa, e le o se nofoaga mauoa minerale. Na fa'afefea ona ulufale atu le Itumalo o Dingxiang i le alamanuia fa'ameamea? O lenei mea e tatau ona taʻua ai se tomai faʻapitoa o tagata o Dingxiang - faʻamalosi uʻamea.

DHDZ-Flange-faiga-2

O le "faiga u'amea" o se faiva masani a tagata o Dingxiang, lea e mafai ona toe maua i tua i le Han Dynasty. E iai le tala a le au tuai a Saina e tolu faigata o le olaga, o le u’amea, toso le va’a, ma le olo tofu. O le faia o le u'amea e le gata o se galuega faaletino, ae o se masani masani foi o le sasau o se samala faaselau i le aso. E le gata i lea, ona o le latalata i se afi malala, e tatau i se tasi ona onosaia le maualuga o le vevela o le kukaina i le tausaga atoa. Peitai, sa faia e tagata o Dingxiang se igoa mo i latou lava e ala i le naunau e onosaia faigata.

I le vaitau o le 1960, o tagata mai Dingxiang na o atu e suʻesuʻe na faʻalagolago i la latou tufuga tuai i le faʻamalosi e toe maua ai nisi o galuega faʻapipiʻi ma faʻagaioiga e leʻi naunau isi e fai. O le flange lea. Flange e le mata-mata, ae o le tupe mama e le itiiti, e sili atu le maualuga nai lo suo ma suʻe. I le 1972, Shacun Agricultural Repair Factory i Dingxiang County na muamua faʻamaonia se faʻatonuga mo le 4-centimita flange mai Wuhai Pump Factory, faʻailogaina le amataga o le gaosiga tele o flanges i Dingxiang.

Talu mai lena taimi, o le flange forging alamanuia ua mauaa i Dingxiang. O le i ai o tomai, mafai ona onosaia faigata, ma le naunau e suʻesuʻe, ua faʻateleina le faʻalauteleina o le aufaipisinisi faʻamalosi i Dingxiang. I le taimi nei, ua avea le Itumalo o Dingxiang ma nofoaga sili ona tele e gaosia ai flange i Asia ma le pito sili ona tele o le lalolagi e auina atu i fafo.

Dingxiang, Shanxi ua ausia se suiga mataʻina mai se fai uʻamea i tua i se tufuga a le atunuu, mai se tagata faigaluega i se taʻitaʻi. O le mea lea ua toe faamanatu mai ai, o tagata Saina e naunau e onosaia faigata e mafai ona mauoa e aunoa ma le faalagolago i mea faigata.


Taimi meli: Me-27-2024

  • Muamua:
  • Sosoo ai: